Wednesday, 13 July 2011

"AKU JADI BUDAK U LAGI ?" TAPI.......



12 September 2011 aku akan jadi budak u lagi ? dah 4 bulan cuticuti dirumah, 4 bulan tak pengadap buku, 4 bulan jugak aku dah break off...ape kena mengena ngan 4 bulan aku break off tue ek ? nielah aku nak cite cket..tak tau kenapa lepas break off nie aku jadi rindu sasau betollah sampai tak boleh nak berpisah lagi tak sangoplah!alahai gedik tol aku...aku rase nak sambung baliklah...tapi dengan berkat doa aku dapat jugak kita bersama semula wahai inchek JENGKA...i love u lah!
                                         *dapat matrix card barulah nanti*

Tuesday, 12 July 2011

: : W . E . L . C . O. M . E : :

DONE !

Jadi jugak aku buat blog ney..aku memang nak buat tapi aku ney jenis malas cket nak explore bendabenda macam ney...hehe...alasan aku je tue..sebenarnya aku tak reti nak buat je..bace blog orang pandailah bukan takat pandai je expert abes...tp tok diri sendiri baru ari nie terkuak cket hati nak buat jugak...c(=